Test bericht

Geplaatst door Moos op

dit is wekrj lfj alsdkjf kladsj flasd jjflkasj flkasdj flk ajsdfkljas dlkfjasldkfj akl;sdj fklasdj fklasdj fkl

Mooi bericht man. Dit is echt vet. 

Reacties op dit blog artikel

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef speciaalbier. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Andere blogitems van de Beer

Het logo van Beer in a Box, een kort verhaal

Het logo van Beer in a Box, een kort verhaalHet logo van Beer in a Box, een kort verhaalHet logo van Beer in a Box, een kort verhaal

Kijkje achter de schermen bij de Beer: Campagne Vrijmarkt

Alkmaar – Koningsdag 2020 zou anders dan anders gaan, vanwege de Corona zullen er geen feesten, partijen en markten zijn. Bij de Beer wilden we toch een alternatief bedenken om het oranje gevoel naar boven te krijgen. Wat begon als een grapje tijdens de lunch, waren we stiekem toch allemaal wel heel enthousiast over het online kleedjesmarkt idee en waar de opbrengst 100% naar de brouwer zelf ging. In dezelfde week van het abonnement van de Beer om het nog krapper te maken. Maar dat maakt niet uit, dinsdag 21 april 12:00 werden de plannen bedacht en uitgeschreven, vrijdag 26 april 17:00 moesten we live. 125 uur om de brouwers te benaderen en enthousiast te maken, de site klaar te zetten, bedenken hoe we gaan verzenden en nog veel meer. Aan de bak maar.

Zoek je goede documentaires over bier? Kijk niet verder...of juist wel!

Wat is ongeveer net zo leuk als het drinken van bier? Juist! Kijken naar documentaires over bier! De Beer selecteert in deze blogpost de allerbeste. Kijk naar de trailers en besluit of je de documentaire wilt downloaden (meestal betaald). Of als je een Netflix account hebt kun je Crafting a Nation bekijken. Het zijn er vijf. Eén uit Nederland, de rest uit de US of A. Wat je ook doet, zet je telefoon uit, benen omhoog en misschien pak je er een klein biertje bij :)